Mijn vrouw Yetta Hoogenkamp Espejo en ik, Ed Hoogenkamp, zijn ongelofelijk enthousiast over Galicië (die bijna vergeten provincie in noord-west Spanje) in het algemeen en El Balneario de Mondariz in het bijzonder.

drie gebouwen mondariz

Dat willen we met zoveel mogelijk mensen delen en daar bridge mijn (andere) grote passie is, was het eigenlijk logisch dat het idee ontstond om bridgereizen te gaan organiseren naar Mondariz.

In onze ogen zijn alle elementen aanwezig voor een onvergetelijke vakantie:

Drie prachtige klassiek gebouwen, allemaal met elkaar verbonden, ontstaan rond de minerale bronnen van Mondariz. Met daarin verdeeld 190 ruime kamers, een prachtige Spa en een mineraal medicinaal badencomplex met allerlei soorten sauna´s en stoombaden. (klik hier voor fotos)

moddermassage

Verder zijn er allerlei behandelingen gebaseerd op de krachten van het minerale water uit de bronnen van Mondariz.
Peelings, massages, verschillende soorten watermassages etc etc.

spa mondarizHeerlijk relaxen in de Spa met verrschillende jacuzzi´s en diverse sauna´s en stoombaden.

En zeg nou zelf, ooit zo´n mooie spa gezien? (meer foto´s hier)


termasMinerale medicinale baden, massagedouches, hoge druk waterbehandelingen, behandelingen tegen ademhalingsproblemen. 


golf mondariz


 En natuurlijk de prachtige 18 holes golfbaan, vrijwel naast het hotel, met eigen restaurant wat ook bij het hotel hoort. Dus is de mogelijkheid van heerlijk eten met prachtig uitzicht over de fairways en greens. (meer foto´s hier)
Ed presenteert clinic


Gezellige bridgedrives in de avonduren en facultatieve bridgeclinics ´s ochtends. Wilt u bepaalde onderdelen van het spelen of bieden oefenen dan kan dat in gezellige sfeer. U kunt onderwerpen aandragen of ik kan dingen kiezen op basis wat ik zie tijdens het spelen ´s avonds
Verder is er een zeer uitgebreid Fitness complex met professionele machines en begeleiding. Ook zijn er spinning en aerobics programmas en er zijn fraaie wandeltochten te maken in de directe omgeving.

Er is meer dan genoeg te doen dus neem gerust uw partner mee als hij of zij niet bridged.